joi, 18 decembrie 2008

Urari sau mesaje de Craciun

1. Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
2. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
3. Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma
4. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
5. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun
6. La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
7. Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti voi face o urare. Nu stiu exact cum sa o expun …. “sarbatori fericite” suna banal si nu transmite nimic, asa ca o sa-ti urez ca fiecare secunda pe care o petreci, fiecare actiune pe care o faci, fiecare persoana pe care o intalnesti, fiecare zambet pe care-l dai, fiecare lacrima pe care o versi, sa fie din inima si sa te ajute in dobandirea celui mai de pret bun in cautare caruia suntem, constient sau inconstinent, fiecare — fericirea .

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template